PostHeaderIcon Dispozitivele Ancu Dinca

DIEE® - Dispozitiv de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman.

DIEE® trebuie folosit în principal pentru menţinerea stării optime de sănătate, precum şi în situaţiile în care organismul este deja afectat în vederea stagnării, ameliorării sau vindecării unor afecţiuni. Oportunitatea unui tratament cu dispozitivele de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman trebuie apreciată în funcţie de severitatea afecţiunii, în mod individual şi numai în baza unei consultaţii medicale la unul din cabinetele omologate pentru utilizarea dispozitivelor Ancu Dincă. Dispozitivele se folosesc numai cu recomandarea medicului şi numărul acestora se stabileşte în funcţie de afecţiunile pe care pacienţii le acuză.

 

DNRN-1® Dispozitiv de neutralizare a radiatiilor nocive produse de telefonul mobil.

Acest dispozitiv este destinat protejării organismului uman împotriva radiaţiilor nocive produse de telefoanele mobile. Dispozitivul trebuie amplasat în carcasa telefonului mobil, sub acumulator, cât mai aproape de antenă.

 

DNRN-2 ® Dispozitiv de neutralizare a radiaţiilor nocive produse de calculatoare, televizoare, cuptoare cu microunde.

Acest dispozitiv este destinat protejării organismului uman împotriva radiaţiilor nocive produse de televizoare, cuptoare cu microunde şi computere. Dispozitivul trebuie amplasat pe carcasa monitorului, a televizorului, a cuptorului cu microunde.

 

DNRN-3® - Dispozitiv de neutralizare a radiaţiilor telurice din spaţiile de locuit (camere).

Dispozitivul protejează împotriva radiaţiilor nocive provenite din pământ sau datorită materialelor folosite în construcţii. Pentru protejarea organismului uman împotriva radiaţiilor telurice în spaţiile de locuit, dispozitivul trebuie amplasat în cameră şi fixat pe tăblia patului, sub blatul mesei sau în centrul camerei, după posibilităţi.

 

DNRN-4® - Dispozitiv de neutralizare a radiaţiilor telurice din spaţiile de lucru (hale, birouri, etc.)

Pentru protejarea organismului împotriva radiaţiilor telurice din spaţiile de lucru, dispozitivul se amplasează în birou şi se fixează sub tăblia biroului sau a mesei de lucru.

 

DNRN-5® - Dispozitiv de mărire a perioadei de conservare a alimentelor din frigider şi de îmbunătăţire a calităţii acestora.

Dispozitivul acţionează în interiorul frigiderului, conferind alimentelor o compoziţie biochimică care permite mărirea termenului de valabilitate şi îmbunătăţeşte calităţile gustative, olfactive, fizico-chimice şi nutritive.

 

DNRN-GSM L®

Antenele de retransmisie pentru telefonia mobilă şi pentru televiziune amplasate pe blocuri, pilonii operatorilor de telefonie mobilă amplasaţi în sate, chiar în curţile oamenilor - toate acestea generează radiaţii nocive pentru populaţia din zona de acţiune a acestora.

Prin amplasarea unui dispozitiv DNRN-GSML într-o locuinţă aflată în raza de acţiune a pilonilor sau antenelor, se pot neutraliza aceste câmpuri nocive pe o suprafaţă de circa 60mp, refăcându-se climatul optim din spaţiul respectiv.

DEA® - Dispozitiv de energizare a apei

Apa este o substanţă vie foarte specială, ea acoperind două treimi din suprafaţa planetei Pământ şi constituind 99% din moleculele ce alcătuiesc corpul uman. Apa poate fi încărcată şi poate depozitadiferite tipuri de energie subtilă. Nu întâmplător apa este suport pentru prepararea remediilor homeopate, unde proprietăţile medicamentului fizic care a fost realizat folosind planta sunt eliminate, rămânând cantităţile energetic-subtile care sunt absorbite de apă pentru a fi predominante.

 

 

DISPOZITIV

PREŢ

DIEE®

55 Euro

DNRN-1®

25 Euro

DNRN-2®

35 Euro

DNRN-3®

110 Euro

DNRN-4®

110 Euro

DNRN-5®

110 Euro

DEA®

40 Euro

DNRN-GSML®

250 Euro

 

Datele referitoare la fizicianul Ancu Dinca sunt preluate din site-ul www.viatasienergie.ro